Kviečiame dalyvauti seminare „ES finansavimo galimybės kultūrai | GARGŽDAI“

Europos Sąjungos (ES) programos „Kūrybiška Europa“ biuras Lietuvoje, „Europos horizonto“ nacionaliniai kontaktiniai atstovai ir ES Piliečių, lygybės, teisių ir vertybių (CERV) programų kontaktiniai punktai Lietuvoje tęsia bendradarbiavimą ir spalio 2 d. 12:45–17:00 val. kviečia į seminarą „ES finansavimo galimybės kultūrai | GARGŽDAI“.

Seminaras skirtas Klaipėdos rajono kultūros ir kūrybinių industrijų organizacijoms, kultūros projektų vykdytojams, individualiems kūrėjams, bendruomenėms ir NVO, jaunimo organizacijoms, turizmo srities atstovams, lygių galimybių ir tvarumo specialistams, švietimo sektoriaus atstovams, seniūnijų ir savivaldybių darbuotojams.

Renginio dalyviams bus pristatytos ES programos „Kūrybiška Europa“, „Europos horizontas“ ir  ES Piliečių, lygybės, teisių ir vertybių (CERV) programa, vyks klausimų ir atsakymų sesija, taip pat bus teikiamos individualios nemokamos konsultacijos dėl galimų projektų idėjų, užsienio partnerių paieškos ar paraiškos teikimo minėtoms ES programoms.

Renginys vyks Gargždų kino teatre „Minija“ (adresu Kvietinių g. 3, Gargždai).

Dalyvavimas renginyje yra nemokamas, tačiau būtina registracija.

Taip pat konsultacijoms būtina iš anksto užsirezervuoti laiką šioje nuorodoje.

Daugiau informacijos

Gintauta Žemaitienė
„Europos horizonto“ 2 veiksmų grupės, ES miestų misijos ir NEB NCP
Tel. +370 608 90 645
El. p. gintauta.zemaitiene@lmt.lt