Praktinis vadovas programos „EIC Accelerator“ pareiškėjams, rengiantiems pilnąją paraišką

Access2EIC paskelbė gidą „EIC ACCELERATOR ANNOTATED TEMPLATE (Full proposal)“, skirtą asmenims, sėkmingai įveikusiems trumpąjį paraiškos rengimo etapą, ir ketinantiems pildyti pilnąją paraišką Europos inovacijų tarybos „EIC Accelerator“ programoje.

Šiame gide sistemingai ir išsamiai aptariami trys pagrindiniai paraiškų vertinimo kriterijai: kompetencija, daroma įtaka ir rizikos lygis, įgyvendinant projektą. Taip pat pateikiamos rekomendacijos iš įmonių, kurios jau parengė sėkmingas paraiškas. Čia rasite daug patarimų, kaip atitikti formaliuosius reikalavimus, kurie taip pat yra svarbi paraiškos dalis.

Gidu siekiama atskleisti aspektus, į kuriuos labiausiai kreipia dėmesį paraiškų vertintojai: ne tik įmonių su puikiomis idėjomis, bet ir profesionalių komandų, kurios gebės šias idėjas įgyvendinti bei parduoti rinkoje. Taip pat pabrėžiami aspektai, susiję su rinkos analize, siekiant išryškinti jos veikimo principus per tokius klausimus kaip: Kokio dydžio yra rinka, į kurią taikysite? Kas yra jūsų klientas? Kokie kliento poreikiai? ir kt.

Gidą galite parsisiųsti paspaudę šią nuorodą.

Daugiau informacijos

Jovita Žėkaitė-Maconko
„Europos horizonto“ EIC NCP
Tel. +370 647 87 365
El. p. jovita.zekaite@lmt.lt