Ekspertams

NCP_WIDERA.NET projektas kviečia ekspertus atlikti profesionalų išankstinį paraiškų, pateiktų iš plėtros šalių (angl. Widening Countries) pareiškėjų, vertinimą.

Jei esate ekspertas, turintis aukštą kompetenciją, atitinkančią vieną ar kelias programos „Europos horizontas” II ramsčio „Pasauliniai iššūkiai ir Europos pramonės konkurencingumas”, Europos inovacijų tarybos programos „EIC Pathfinder” arba „Pažangos sklaidos ir mokslinių tyrimų erdvės plėtros” sritis ir puikiai mokate anglų kalbą, registruokitės wideraexperts.eu portale ir sukurkite savo profilį. Tai yra mokama paslauga (600 EUR bruto) už vienos paraiškos vertinimą, kuriam turėtumėte skirti iki 20 darbo valandų.

Prieš Jums priskiriant paraiškos įvertinimą, pirmiausia įsitikinsime, jog ji atitinka Jūsų kompetenciją bei gausime Jūsų sutikimą. Sutikus atlikti išankstinį paraiškos vertinimą, bus pasirašoma sutartis, įskaitant konfidencialumo susitarimą. Jūsų užduotis bus išanalizuoti paraišką, parengti rašytines rekomendacijas ir susitikti su projektą koordinuojančios organizacijos atstovais ir (arba) konsorciumu, kad pateiktumėte jiems grįžtamąjį ryšį.

Jei turite klausimų arba Jums reikalinga techninė pagalba, nedvejodami kreipkitės į Ievą Budrienę, tel. +370 684 03 247, el. p. ieva.budriene@lmt.lt

Taip pat galite kreiptis į NCP_WIDERA.NET koordinavimo komandą el. p. widera@ncbr.gov.pl.