EU TalentON 2024: mokslininkams skirta iššūkių arena

Europos Komisija kviečia mokslininkus, atstovaujančius įvairioms disciplinoms, dalyvauti EU TalentON konkurse, kuris vyks rugsėjo 9-14 d. Katovicuose, Lenkijoje. Šis konkursas – puiki proga mokslininkams, kurių amžius yra nuo 21 iki 35 metų, atskleisti savo talentą, įgūdžius ir prisidėti prie visuomenės iššūkių sprendimo.

Dalyviai bus kviečiami sudaryti komandas ir per 4 dienas truksiantį hakatoną kurti inovatyvius sprendimus, siekiant spręsti vienos iš Europos Sąjungos misijų (Prisitaikymas prie klimato kaitos, Vėžys, Atkurkime mūsų vandenynus, jūras ir vandenis, Sveikas dirvožemis ir maistas bei Poveikiu klimatui neutralūs ir pažangūs miestai) iššūkius ir problemas. Laimėjusioms komandoms atiteks piniginiai prizai.

Maloniai kviečiame registruotis paspaudus šią nuorodą ir teikti prašymus dalyvauti konkurse iki liepos 7 d. Atkreipiame dėmesį, jog registracijos procesas apima 2 žingsnius: paskyros sukūrimas, pateikiant pagrindinę informaciją apie dalyvį bei atitinkamos formos užpildymas ir atsakymai į klausimus.

Bendradarbiaukite su mokslininkais iš visos Europos ir prisidėkite prie geresnės ateities kūrimo.

Daugiau informacijos apie konkursą rasite svetainėje.