Konferencija „Making Industry 4.0 Real“ gvildens ketvirtosios pramonės revoliucijos temas

Siekiant didinti pramonės sektoriaus efektyvumą ir produktyvumą bei skatinti skaitmeninių technologijų naudojimą gamyboje, nuo 2016 m. Lietuvoje organizuojama konferencija „Making Industry 4.0 Real“, nagrinėjanti ketvirtosios pramonės revoliucijos temas.

Taip pat konferencijoje susipažinsite su naujausiomis tendencijomis pramonės skaitmeninimo srityje bei geraisiais pavyzdžiais, kai dėl naujų technologijų taikymo įmonės pasiekė geresnių veiklos rezultatų.

Konferencija skirta inžinerinės ir kitų apdirbamosios pramonės sričių atstovams, gamybinių kompanijų vadovams, IT ir kitų paslaugų kompanijų vadovams, specialistams, akademinei bendruomenei, besidominčiai skaitmenine transformacija ir jos praktinio taikymo pavyzdžiais.

Šių metų konferencijoje Lietuvos mokslo tarybos Nacionalinių kontaktinių asmenų grupės atstovai turės atskirą stendą, kuriame konsultuos dėl „Europos horizonto“ programos galimybių pramonės sektoriaus inovacijoms.

Konferencija vyks gegužės 15 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO, tarptautinės specializuotos technologijų, inovacijų ir inžinerinių sprendimų parodos BALTTECHNIKA 2024 metu.

Organizatoriai: Lietuvos inžinerijos ir technologijų pramonės asociacija LINPRA, Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmai (AHK) ir DigiTech asociacija INFOBALT.

Išsamesnė informacija ir registracija – konferencijos svetainėje.