„EIT Health Bootcamps 2024“ – pirmasis žingsnis verslumo kelionėje

Turite daug žadančią Europos sveikatos sektoriui verslo idėją? Europos inovacijų ir technologijų instituto (EIT) bendruomenės „EIT Health“ iniciatyva šiais metais organizuojamos 4 stovyklos „EIT Health Bootcamps“, kurios suteiks galimybę naujai įsteigtoms įmonėms atrasti potencialo galimybes ir jas tikslingai panaudoti. Stovyklų metu ištirsite rinkos dinamiką, konkurencinę aplinką, nustatysite savo pranašumus ir užmegsite ryšius su tiksliniais klientais ir novatoriais. Taip pat turėsite išskirtinę progą pristatyti savo idėją ekspertams visoje Europoje.

Iš viso vyks 4 stovyklos:

  • Patient Innovation Bootcamp: ši stovykla padės pacientams ir jų neformaliems slaugytojams įgyvendinti ir išplėsti inovatyvius sprendimus, skirtus jų sveikatos būklės keliamiems poreikiams tenkinti. Kandidatuokite iki š. m. kovo 21 d.
  • MedTech Bootcamp: stovykla remia ankstyvojo etapo pradedančiąsias įmones, turinčias idėjų medicinos technologijų srityje, teikdama joms pritaikytą mentorystę ir palengvindama partnerių paiešką. Kandidatuokite iki š. m. gegužės 21 d.
  • Women Entrepreneurship Bootcamp: šioje stovykloje moterų vadovaujamoms ir bendrai valdomoms pradedančiosioms įmonėms suteikiama galimybė naudotis mentorių tinklu visoje Europoje, kad jos galėtų suformuluoti savo užmojus ir paremti spartų augimą. Kandidatuokite iki š. m. kovo 25 d.
  • Regulatory Pathways to Market Bootcamp: stovykla padės ankstyvojo etapo pradedančiosioms įmonėms, turinčioms skaitmeninių sveikatos sprendimų ar medicinos prietaisų ir norinčioms susipažinti su Europos sveikatos priežiūros sistemos taisyklėmis bei nustatyti galimus kompensavimo būdus. Kandidatuokite iki š. m. gegužės 21 d.

Aplikuoti kviečiami mokslininkai ir tyrėjai, sveikatos priežiūros specialistai, pacientai arba slaugytojai, taip pat magistrantūros, doktorantūros arba podoktorantūros studijų studentai.

Taip pat š. m. vasario 15 d. vyks nuotolinis seminaras, kurio metu sužinosite daugiau apie stovyklas, išgirsite patirtis iš anksčiau dalyvavusiųjų, taip pat turėsite galimybę užduoti būsimiems stovyklų vadovams klausimus.

Daugiau informacijos:

Milda Karčiauskaitė
„Europos horizonto“ EIT NCP
Tel. +370 675 69 686
El. p. milda.karciauskaite@lmt.lt